Reno, meubelen & keukens.

Wij zijn een echte familiezaak. Gebouwd op traditie, de blik gericht op vernieuwing. Niet voor niets zijn families al generaties lang klant bij ons. Menselijk warmte en respect staan bij ons centraal. En dat voel je zodra je bij ons binnenstapt.

Bij Reno krijg je gegarandeerd de beste prijs

Europa Möbel Verbund vormt met maar liefst 2000 meubelzaken verspreid over 11 landen de grootste meubelinkooporganisatie van Europa. Door op grote schaal in te kopen hebben wij de beste voorwaarden en daar geniet jij als klant maximaal van. Bij ons koop je dus altijd aan de beste prijs. Als je een artikel elders goedkoper vindt, dan betalen wij het verschil terug!

Bij Reno vind je de grootste keuze meubelen

Door op grote schaal te werken, hebben wij ook het ruimste meubel- en keukenaanbod ter beschikking. Met de grootste variëteit aan merken en de mooiste collecties, die veelal exclusief bij Reno te verkrijgen zijn. Voor elk budget garanderen wij de allerbeste kwaliteit. En wil je toch een andere opstelling, een andere kleur, een ander programma dan wat je in de toonzaal ziet? Dan bestellen we het toch gewoon!

Bij ons krijg je het beste keuken- en meubeladvies

Het geschikte kleurenpalet, de juiste invulling van de beschikbare ruimte, een verrassend accessoire ... Onze vakspecialisten staan klaar met raad en daad voor de inrichting van je interieur. Zij helpen je trouwens ook met veel plezier verder met advies over het onderhoud van het hout, het leder, de matras …

Wij leveren en monteren jouw nieuwste meubel bij je thuis

Geen gedoe met het lenen van bestelwagens en ladderliften, ingewikkelde plannetjes en ontbrekende schroeven. Jouw meubelen worden thuis netjes afgeleverd en gemonteerd, indien je dit verkiest. De exacte voorwaarden bespreek je best met de verkoper.

Wij geven een persoonlijke service om u tegen te zeggen

Deskundig advies op topniveau, levering aan huis, montage door vakmensen ter plaatse, een hersteldienst, een excellente dienst na verkoop … ‘Full service’ dus, en dat mag je bij ons letterlijk nemen. Wij zijn dan ook steeds bereikbaar voor vragen.