Prenez rendez-vous

Notre salle d'exposition est très spacieuse, vous pouvez y faire vos achats en toute sécurité.
Les achats sont autorisés pendant plus d'une demi-heure et à deux si vous prenez un rendez-vous.
Planifiez votre rendez-vous ici ou faites-le par téléphone.

Welkom bij Reno, meubelen & keukens.

Reno, meubelen & keukens, is al 80 jaar een echte familiezaak.
Bij ons vind je bijna alles onder één dak om je thuis smaakvol in te richten. In elke stijl en rekening houdend met jouw budget: salons, eetkamers, keukens, tafels & stoelen, boxsprings, kasten & dressings, slaapkamers, slaapbanken, matrassen & lattenbodems, ...
En in onze keukenafdeling staan meer dan 30 keukens gepresenteerd. Duitse kwaliteit aan betaalbare prijzen. Wij maken graag vrijblijvend een 3D offerte voor je. Recent werd nog een ruime bureelafdeling toegevoegd aan ons gamma.
In onze sfeervolle afdeling woonaccessoires, tenslotte, vind je alles om je thuis sfeervol in te richten: tapijten, verlichting, glaswerk, (bed)textiel, cadeau artikelen enz.

De interieuradviseurs van Reno verwelkomen je graag waar ze je met raad en daad zullen bijstaan en voor jou een persoonlijke offerte maken volgens jouw budget.

Tot binnenkort.Producten in de kijker

Hier vind je producten die volgens ons speciale aandacht verdienen omdat ze een nieuwe trend zijn of omdat het een nieuwe collectie betreft binnen ons gevarieerd aanbod. Wij bezoeken wereldwijd alle interieurbeurzen met als doel mooie, betaalbare en originele meubelen, keukens en deco artikelen te vinden.RENO meubelen & keukens

Reno werd 80 jaar geleden opgericht. Wat initieel begon als een kachelfabriek werd gaandeweg omgevormd tot de meubel- en keukenzaak die ze nu is. Reno blijft permanent verder investeren om het voor jou als klant zo aangenaam mogelijk te maken en je de service aan te bieden die je verdient.

Meubelwinkel Reno Interieur