Maak een afspraak

Vanaf zaterdag 27 maart is het wettelijk verplicht een afspraak te maken om te winkelen.
Maximaal 1 extra persoon die op hetzelfde adres woont.
Plan je afspraak hier of maak ze telefonisch.

Maak je afspraak minstens 24u op voorhand, zoniet wordt deze mogelijks niet tijdig geregistreerd.
Je kan ook ter plaatse een afspraak maken, maar hou er rekening mee dat vooraf online geregistreerde afspraken voorrang krijgen.

Maximale capaciteit van de winkel op éénzelfde moment = 50 personen.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Welkom bij Reno, meubelen & keukens.

Reno, meubelen & keukens, is al 80 jaar een echte familiezaak.
Bij ons vind je bijna alles onder één dak om je thuis smaakvol in te richten. In elke stijl en rekening houdend met jouw budget: salons, eetkamers, keukens, tafels & stoelen, boxsprings, kasten & dressings, slaapkamers, slaapbanken, matrassen & lattenbodems, ...
En in onze keukenafdeling staan meer dan 30 keukens gepresenteerd. Duitse kwaliteit aan betaalbare prijzen. Wij maken graag vrijblijvend een 3D offerte voor je. Recent werd nog een ruime bureelafdeling toegevoegd aan ons gamma.
In onze sfeervolle afdeling woonaccessoires, tenslotte, vind je alles om je thuis sfeervol in te richten: tapijten, verlichting, glaswerk, (bed)textiel, cadeau artikelen enz.

De interieuradviseurs van Reno verwelkomen je graag waar ze je met raad en daad zullen bijstaan en voor jou een persoonlijke offerte maken volgens jouw budget.

Tot binnenkort.


Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze laatste promoties!
Producten in de kijker

Hier vind je producten die volgens ons speciale aandacht verdienen omdat ze een nieuwe trend zijn of omdat het een nieuwe collectie betreft binnen ons gevarieerd aanbod. Wij bezoeken wereldwijd alle interieurbeurzen met als doel mooie, betaalbare en originele meubelen, keukens en deco artikelen te vinden.RENO meubelen & keukens

Reno werd 80 jaar geleden opgericht. Wat initieel begon als een kachelfabriek werd gaandeweg omgevormd tot de meubel- en keukenzaak die ze nu is. Reno blijft permanent verder investeren om het voor jou als klant zo aangenaam mogelijk te maken en je de service aan te bieden die je verdient.

Meubelwinkel Reno Interieur