Bosch

Bosch

In 1886 stichtte Robert Bosch in Stuttgart de “Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek”. Dit is het begin van Robert Bosch GmbH, de onderneming die vandaag wereldwijd actief is. Vanaf het allereerste begin wordt geschiedenis van de onderneming gekenmerkt door innovatieve drive en maatschappelijke betrokkenheid.
Met zijn breed spectrum van betrouwbare producten met een lange levensduur haalt Robert Bosch Hausgeräte GmbH voor veel mensen de angel uit huishoudelijk werk. Door deze sterke focus op voordelen en het nauwe contact met de klanten kon Bosch in Europa uitgroeien tot een van de toonaangevende producenten van huidhoudtoestellen.
Robert Bosch Hausgeräte GmbH bevordert de ontwikkeling van innovatieve technologieën zodat het ook in de toekomst kan blijven voorzien in de behoeften van de klanten. Het streven naar kwaliteit en perfectie wordt weerspiegeld in de beproefde functionaliteit van de apparaten, in de performante technologie alsook in het meermaals bekroonde productdesign. Mensen en de natuur met respect behandelen was al vanaf het begin een ondernemingsprincipe en dat komt tot uiting in de energie-efficiënte, grondstoffenbesparende en duurzame producten en bedrijfsprocessen.
Kwaliteit