Lattoflex

Lattoflex

Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het leven. Als we 's morgens uitgerust willen opstaan, dan moeten onze spieren totaal ontspannen zijn in elke slaaphouding maar het lichaam moet toch volledig ondersteund blijven.
Lattoflex biedt u een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Zo heeft Lattoflex het unieke Winx systeem uitgevonden waarbij je over het ganse oppervlak van de bodem een optimale en perfecte ondersteuning krijgt. De beweeglijke Winx vleugeltjes vormen honderden steunpunten en verzekeren op om het even welke plaats in bed een perfecte ondersteuning en drukverdeling. En dat is uniek.
Maar Lattoflex heeft ook een groot aanbod latexmatrassen. Eigenschappen daarvan zijn hun elasticiteit waardoor de druk mooi verdeeld wordt. Latex is bestand tegen kuilvorming en veroudering waardoor u voor een duurzame oplossing kiest.
Recent heeft Lattoflex ook de Geltex inside technologie ontwikkeld. Matrassen met een open celstructuur voor een optimale ventilatie die ook nog eens antibacterieel en antiallergisch is.

Producten