COVID-19 maatregelen

Ook wij willen er alles aan doen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Hiervoor werden een aantal maatregelen genomen voor een winkelbezoek of bij levering en afhaling van uw goederen.

Maatregelen

  • We vragen je 1.5m afstand te bewaren
  • Kom bij voorkeur maximaal met 2 personen per gezin naar de winkel
  • Draag indien mogelijk een mondmasker zodra je in gesprek gaat met een medewerker
  • Brede looppaden zijn overal aanwezig
  • Handgel wordt ter beschikking gesteld per afdeling
  • Aan de kassa en op elk verkoopsbureau zijn plexi schermen voorzien
  • Onze medewerkers zijn voorzien van mondmaskers en handgel
  • We vragen je bij voorkeur elektronisch te betalen

Bereikbaarheid

Vanaf maandag 11 mei zijn bijna al onze medewerkers opnieuw vlot bereikbaar en zijn dan ook verheugd je terug te verwelkomen en je te adviseren waar nodig. We zijn bereikbaar per telefoon op 02 720 49 20 of per mail via info@reno.be.

Leveringen

Ons magazijn is slechts een korte periode noodgedwongen gesloten geweest omdat de meeste leveranciers dicht waren en er bijgevolg geen goederen werden geleverd. Heel veel lopende bestellingen lopen daardoor vertraging op, waarvoor we ons excuseren. Zodra je bestelling bij ons wordt geleverd, contacteren wij jou om een afspraak te maken voor levering. Je mag ons gerust een mailtje sturen op info@reno.be om te vragen naar de status van je bestelling. We doen ons uiterste beste om binnen de 24u te antwoorden.
Leveringen gebeuren uiteraard in veilige omstandigheden. We willen je met aandrang vragen afstand te bewaren van onze medewerkers. Terwijl zij aan het werk zijn, gelieve in een andere ruimte te verblijven. Gelieve elektronisch te betalen en bij voorkeur enkele dagen op voorhand over te schrijven. Onze medewerkers zijn voorzien van zeep, handgel en dragen een mondmasker.

Afhalingen

Vanaf 11 mei zijn afhalingen terug mogelijk. We vragen ook hier om de veiligheidsmaatregelen te respecteren.
Wanneer je je eerst gaat aanmelden in het bureel voor de betaling, doe dit dan bij voorkeur elektronisch. Wacht je beurt af, er kan maximaal 1 persoon per keer in het bureel.
Indien onze medewerkers moeten helpen om goederen in te laden omdat je dit niet alleen kan, draag dan op dat ogenblik zeker een mondmasker.