COVID-19 maatregelen

Ook wij willen er alles aan doen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Hiervoor werden een aantal maatregelen genomen voor een winkelbezoek of bij levering en afhaling van uw goederen.

Maatregelen

  • We vragen je 1.5m afstand te bewaren
  • Kom alleen naar de winkel
  • Beperk het winkelbezoek tot maximaal 30 minuten. Meer tijd nodig om over uw aankoop te beslissen? Maak dan een afspraak via info@reno.be
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht in de winkel alsook tijdens de afhaling van de goederen
  • Brede looppaden zijn overal aanwezig
  • Handgel wordt ter beschikking gesteld per afdeling
  • Aan de kassa en op elk verkoopsbureau zijn plexi schermen voorzien
  • Onze medewerkers zijn voorzien van mondmaskers en handgel
  • We vragen je bij voorkeur elektronisch te betalen

Bereikbaarheid

Al onze medewerkers blijven vlot bereikbaar. Contacteer ons voor al uw vragen, offertes of bestellingen telefonisch op 02 720 49 20 of per mail via info@reno.be.

Leveringen

Veel bestellingen lopen vertraging op, omdat heel wat grondstoffen onze leveranciers moeilijk bereiken omwille van het Corona-virus, waarvoor we ons excuseren. Zodra je bestelling bij ons wordt geleverd, contacteren wij jou om een afspraak te maken voor levering. Je mag ons gerust een mailtje sturen op info@reno.be om te vragen naar de status van jouw bestelling. Gelieve hiervoor steeds het nummer van uw verkoopcontract te willen vermelden. We doen ons uiterste best om u, in functie van de beschikbare informatie, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Leveringen gebeuren uiteraard in veilige omstandigheden. We willen je met aandrang vragen afstand te bewaren van onze medewerkers. Terwijl zij aan het werk zijn, gelieve in een andere ruimte te verblijven. Gelieve elektronisch te betalen en bij voorkeur enkele dagen op voorhand over te schrijven. Onze medewerkers zijn voorzien van zeep, handgel en dragen een mondmasker.

Afhalingen

Afhalingen zijn mogelijk op weekdagen van 9u tot 18u (behalve op donderdag). Op zaterdag is afhalen mogelijk van 10u tot 14u.

We vragen ook hier om de veiligheidsmaatregelen te respecteren.
Wanneer je je eerst gaat aanmelden in het bureel voor de betaling, doe dit dan bij voorkeur elektronisch. Wacht je beurt af, er kan maximaal 1 persoon per keer in het bureel.
Indien onze medewerkers moeten helpen om goederen in te laden omdat je dit niet alleen kan, draag dan op dat ogenblik zeker een mondmasker.